Wednesday, May 13, 2009

.....hoho...jgn jeles no....


Aku n Noh


Haha ni la Noh a.k.a vokalis band Hujan....ala msti korg knal pnya....dia ni member skolah aku haha xla gurau je...aku jmpa dia time kat KLIA tym KAGUM.....1st 2 aku x prasan mamat ni sbb dia pkai black reben....pas2 dgn berbekalkan hikmat lompat katak yg aku ada...aku brjaya la kesan yg mamat ni c Noh 2....apa lg...

Aku: Bro hg nak p mana ni?
Noh: Gua br blik indon la geng, ada konsert...ko plak nak g mana ni macho je...(sambil gelak)
Aku: nak blik sabah da...ada sukan kat jb
Noh: O, weh sakit perut aku silap makan kat indon
Aku: 2 la ko len kali jgn makan ikut perut je...eh lupa plak...hehe jom gmbr dulu, bkn sng nak jmpa ko ni
Noh: ofcos, weh lawa bj ko siap ada bndera Jerman lg mana beli 2?
Aku: hehe aku ni fans Dewa 19 gak, beli kat siam ni....kalo nak kirim bleh la haha
Noh: haha nnt aku p sana la, k la weh aku kena chow dl ni keta da smpai...jmpa lg...semekom
Aku: Ok Noh, tanx a...gd luck in watever u do...wsslm

haha dia ni mmg sempoi gla...frenly je mcm kenal lama da....ok Hujan korg mmg bez...gd luck!!

3 comments:

Anonymous said...

Slm.. erm.. cake..xla mnjd 1 kmestian,tp tpulang pd individu.. stiap org ada pndangan n prsepsi yg bbeza tntang kek. Bg sesetngah org mgkn 'kek' 2 1 lmbang utk mraihkan sesua2 mcm bertday, mother's day, father's day, raya n kenduri kawen pun ada kek jg kn.. bkn la nak ckp yg 'kek' 2 wajib/harus ada utk clebrte bertdy tp mgkn lbih trasa suasana m'clebrte 2 klu ada kek,siap ada nma lg ats kek 2.. pastu cpture gmbr kek bt knangan.. best apa..
mmgla kdg2 org ckp mcm budak2 kn..siap ada kek lg.. tp..bg sy,2 bkn mcm budak2,'kek' 2 kira mcm 1 simbol utk kita nak clebrte bertdy s's'org 2..n slh 1 cra nk pamerkan yg kita m'hargai bertday dia.lagi2 klu kek yg 'made by hand' hehe... so,.sbenarnya x perlu pertikaikan byk psl 'cake' utk clebrte bertday nie,coz..sma jgk mcm mke a 'wish' kn.. "mesti ke wish bertday ngan org yg bertday??" VS "mesti ke sdiakn kek utk clebrte bertday"

Anonymous said...

eh..tlupa pulak.. sy nak cmment nie lg..

...'bertday ke-22 nie maybe special ckit la kot....'

maybe?? napa.. x cnfirm ke atau awk pn x tau yg bertday kali nie special ke x??

mgkn xla special sgt, cma ada smething different la kn..
ye ke????...

=BATMAN=)

nazlan143 said...

erk..biar btul bro..slambe bdak jew ckp cm2 kat noh..hahaha..