Tuesday, December 8, 2009

...bz teramat kemat....

sowi la kengkawan....bangkak tul aku ni skg....bz nak mampoih mngalahkan PM...road to graduate next year...so bnyk le kena setel....MQA nye la...ssimen nye la...n bnyak lg....so harap2 korg x meluat n menyampah la nengok blog aku yang x consistent ni eh....anyway post kali nih xda gambo aku cuma aku nak pekenalkan kat kowang adik aku....dia duk prasan muke mcm dafi ceh pigidahhhh!!!apa2 pun layan....


Ni hah mamat bengkak ni....Amir

5 comments:

Liyana said...

oh kiranya ko nak cakap ko nye adik - beradik muka cam artis2 la ek..tapi adik ko tu not bad la..encem gak..

tapi kan asal dia putih, ko cam bukan la tak putih tapi kurang ckit..hehehe

Anonymous said...

hehe...no komen...

batgirl;)

mAnjA said...

haha..layan..zaasss!

adiza said...

haha.. kim slm 2 2 ekk

YAKUZA said...

kwang2