Thursday, September 18, 2008

.......Perempuan dan dot,dot,dot............

arap muka ja cute pui...nsib ko pgang bola..hehe


pottttttttttt!!!...aku pling x suka ni topik ni..pmpn ni bleh jgk dkatakan sbagai punca segala penyakit lelaki(peh straight 2 da point nih)...kpda cewek2 yg baca blog ni mnta maap dulu ek...ni nak share je...ha...korg stuju x??..dan pmpn ni slalu mnta dfahami wlaupun pada hakikatnya sukar difahami...bnyak cantek korg...korg ja mau d fahami, jd laki sapa plak nak paham???...ha kantoi...kbnyakannya aku dgr mcm ni la mslah org becinta...heh nsib bek aku bujang...so xtau la...mcm berat sblah la plak blog kali ni...sori la ek...tp apa kurangnya laki2 jgk...korg pun bnyak buat problem apa...ntahla...mcm dua2 pun saling memerlukan n melingkupkan.....bnyak risiko ni becinta...korg tanggungla sndiri..dah nak sgt becinta sapa suruh kan...pndai2 jagala pendek kata...jgn ja jd mcm aku pnya crita...ok dah takat 2 ja bleh citer...kang x tdo mlm plak aku kalo citer lbih2...ok dah ckup jgn nk komen2 aku kdkut citer...len kali la kalo aku free.....ni nak break mngejut ni,,,,ha lu pk la sndri(pnjam line ko nabil)...wacha!!!

2 comments:

Juensen Liu said...

Saya memang paham mcmana rasa Makio tu..sdangkan jadi kwn dia pun, sa yg tpaksa jadi matang. Ini rahsia..jaga kau kalo kau kasi tau sama dia..heheh ada banyak popuan gi dalam dunia ni, cuma tinggal ko pi tackle jak...

niEzA said...

ya ka..pmpuan camtu..
hurmm...
stahu aku manusia bnyk jenis..
mngkin ko jmpa yg x baik...
huhuhuhu~~
tp ko xsdar...
ada pmpuan yg sangat2 baik..
ko mau tau sapa??..
ibu kta laa...
hehehhehe..:P